info@odekerkenlogopedie.nl
Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Liesbeth Brentjes

Home » Specialist » Liesbeth Brentjes

Liesbeth Brentjes

Logopedist
Liesbeth Brentjes

Mijn contactgegevens

Mierlo-Hout, Fonkel
liesbeth@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

In 1989 studeerde ik af als logopedist in Groningen. Gedurende mijn carrière heb ik op verschillende locaties in Nederland gewerkt, waaronder basisscholen, speciaal onderwijs, een vroegbehandelingsgroep voor kinderen met TOS (taalontwikkelingsstoornissen) en diverse logopediepraktijken. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan op de afdeling Volwasseneneducatie van een ROC, waar ik met anderstalige volwassenen werkte, en heb ik enkele jaren ontwikkelingswerk verricht in Latijns-Amerika. Voor meer dan 15 jaar heb ik deel uitgemaakt van een multidisciplinair diagnostisch team in een Audiologisch Centrum. Deze diverse ervaringen vormen de basis van mijn huidige werk.

Ik geniet van de spontaniteit van jonge kinderen en ben dankbaar als ik kan bijdragen aan de verbetering van communicatie tussen ouders en hun kinderen. De afwisseling tussen het werken met jonge kinderen en volwassen cliënten maakt het werk in een logopediepraktijk voor mij compleet.

Wat ik belangrijk vind

Ik vind het erg belangrijk dat een cliënt, of het nu om een kind of een volwassene gaat, zich in de behandeling op zijn gemak voelt en zich vrij durft te uiten.

Mijn specialisaties

  • Hanen oudercursus
  • PROMPT1 (Prompts voor Restructuring Oral Muscular Phonetic Targets) 
  • Communicatieve Taaltherapie 2-7 jaar
  • TOM, Theorie of Mind
  • Anders kijken naar kinderen
  • Interculturele communicatie
  • NmG (Nederlands met Gebaren)
  • Hodson & Paden (diagnostiek en behandeling voor fonologische problemen)
  • Van zorgen naar coachen
"Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!"

Simone Stoffels

"Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!"

Ilse Verbakel

"Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!"

Amanda Gubbels