info@odekerkenlogopedie.nl
Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Evelien Munnich

Home » Specialist » Evelien Munnich

Evelien Munnich

Logopedist
Evelien Munnich

Mijn contactgegevens

Westwijzer, Fonkel
Contact evelien@odekerkenlogopedie.nl

Even voorstellen

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij Odekerken Logopedie. Mijn professionele achtergrond omvat een afgeronde opleiding tot logopedist aan de Hogeschool Eindhoven. Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met taal- en spraakproblemen. Ik geloof sterk in de kracht van persoonlijk contact en hecht waarde aan elke vorm ervan, of het nu gaat om een glimlach, oogcontact, gebaar of de kleine stapjes die een kind zet in zijn of haar vooruitgang. Het zien van deze vooruitgang en het bijdragen aan het welzijn van mijn cliënten geeft me veel voldoening en plezier in mijn werk.

Wat ik belangrijk vindt:

Elk kind is uniek, en het is voor mij van essentieel belang dat elk kind zichzelf kan zijn en zich op zijn of haar gemak voelt. Een ontspannen en positieve sfeer waarin ruimte is om samen te lachen, is daarbij onmisbaar. Ik geloof sterk in een nauwe samenwerking met direct betrokkenen om gestelde doelen te bereiken. Open en eerlijke communicatie staat hierbij centraal, waardoor de samenwerking optimaal is en cliënten en betrokkenen tevreden de behandelkamer verlaten. Daarnaast hecht ik er waarde aan om de positieve kwaliteiten van ieder kind te erkennen en te benadrukken.

Mijn specialisaties:

d

"Ik ben onder behandeling geweest voor hyperventilatie. Ingeborg is zeer betrokken, ruimdenkend en heeft echt passie voor haar vak. Ze heeft mij enorm goed geholpen!"

Simone Stoffels

"Top team met de juiste zorg/hulp van zeer kundige mensen voor mijn kinderen. Nooit geweten dat logopedie zoveel uitgebreide hulp te bieden heeft. Ben erg blij en tevreden!"

Ilse Verbakel

"Ik vind het erg leuk wat ze verzinnen om het zo leuk mogelijk voor de kinderen te maken om goed te leren praten. Heerlijk ijverig met tekeningen en knutsel spulletjes. Zeker een aanrader!"

Amanda Gubbels