info@odekerkenlogopedie.nl
Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Over ons

Home » Over ons

Ingeborg Odekerken

”Het is onze passie…

…om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren. Communicatie is een brug naar onze binnenwereld en iedereen verdient het om zich vrijuit te kunnen uiten op een authentieke, daadkrachtige en expressieve wijze.”

Onze filosofie

Onze missie

Wij richten ons op het vergroten van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Dit doen wij door hen te helpen de eigen mogelijkheden voor communicatie optimaal te benutten. Het zelfvertrouwen groeit en deelname aan de samenleving verbeterd of wordt weer mogelijk gemaakt. Samen gaan we op weg naar een leven waarin je vrij en volledig tot expressie kunt komen.

Onze visie

Ieder mens is uniek. We streven naar een holistische aanpak, waarbij we verder kijken dan alleen de klachten en ons richten op het gehele individu en zijn omgeving. Door samen te werken met andere disciplines streven we naar een integrale aanpak. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin groei en een persoonlijke benadering centraal staan, voor jong en oud. Ons doel is om het volledige potentieel van ieder mens te vergroten.

Onze disciplines

Onderzoek

Op basis van uw vraag geven we advies en starten we het logopedisch onderzoek op.

Diagnose

Een goede behandeling begint met de juiste diagnose nadat het onderzoek en/of de observatie is afgerond.

Disciplines central image

Behandeling

Voor elke hulpvraag wordt een passende behandeling gemaakt. Samenwerking met andere disciplines en ouders vinden wij erg belangrijk.

Advies

Wij geven advies en bespreken met u de mogelijkheden voor behandeling en de behandelduur.